Magnetul care atrage banii (ziua 9)

Recunoștința înseamnă bogăție, iar lamentarea înseamnă sărăcie. Aceasta ar trebui să fie regula de aur a întregii tale vieți, indiferent dacă este vorba de sănătate, slujbă, relații sau bani. Cu cât ești mai recunoscător pentru banii pe care îi ai, chiar dacă aceștia sunt foarte puțini, cu atât mai multă bogăție vei primi. Invers, cu cât te plângi mai mult în legătură cu banii, cu atât mai sărac vei deveni.

Tehnica de astăzi își propune să înlocuiască unul din principalele motive pentru care oamenii se plâng din cauza banilor cu un gest de recunoștință. Tu vei înlocui practic o lamentare, care te face mai sărac, cu un gest de recunoștință, care te face mai bogat.

Lamentările legate de plata facturilor nu au nimic de-a face cu recunoștința. Practic, când te plângi de plata facturilor, te plângi de lipsa banilor, și orice astfel de gânduri și emoții negative atrag literalmente mai multă sărăcie în viața celor care le emit. Inversarea procesului înseamnă să emiți starea de recunoștință pentru produsele și serviciile primite de la cei care le-au facturat.

Pentru a-ți cultiva recunoștința față de o factură (oricât de ciudat ar suna asta pentru că este foarte greu să te simți recunoscător pentru facturile tale atunci când nu ai suficienți bani să le plătești) gândește-te la beneficiile de care ai avut parte în urma consumării produsului sau serviciului facturat.

Magnetul care atrage banii

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Ia toate facturile curente neplătite și aplică puterea magică a recunoștinței scriind pe ele: “Mulțumesc pentru bani”. Umple-te de recunoștință pentru banii necesari pentru plata facturilor, indiferent dacă îi ai sau nu.

3. În continuare, caută zece facturi mai vechi, pe care le-ai plătit, și scrie pe ele cuvintele: “Mulțumesc – Plătită”. În tot acest timp, urmărește să simți o stare de recunoștință cât mai profundă pentru faptul că ai avut bani să plătești aceste facturi.

4. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *