Bagheta Magică (ziua 24)

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc, mulțumesc, mulțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Alege trei persoane apropiate pe care ai dori să le ajuți cu și mai multă sănătate, bunăstare, fericire sau toate trei.

3. Fă rost de câte o fotografie a fiecăreia, dacă este posibil, și ține această fotografie în față în timp ce practici tehnica Bagheta Magică.

4. Începe cu prima persoană și continuă apoi cu celelalte. Ia fotografia persoanei cu care lucrezi în mână, închide ochii și vizualizează timp de un minut faptul că primești vestea cea bună că persoana în cauză și-a rezolvat problemele, oricare ar fi acestea.

5. În final, deschide ochii, uită-te la fotografie și rostește lent, de trei ori, cuvintele: Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru sănătatea, prosperitatea sau fericirea lui……

6. Dacă ai terminat cu prima persoană, treci la a doua și repetă aceiași pași. Flutură-ți Bagheta Magică și transmite sănătate, prosperitate și fericire celor trei persoane alese.

7. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *