Transformă-ți dorințele în realitate (ziua 13)

Legea atracției afirmă că toate vibrațiile similare se atrag, ceea ce înseamnă că pentru a atrage ceea ce îți dorești trebuie să formezi în mintea ta o imagine a lucrului dorit, cât mai asemănătoare cu acesta. Pentru a te asigura și mai mult că vei atrage acest lucru în viața ta, va trebui apoi să simți că acesta îți aparține deja, astfel încât starea ta emoțională să fie și ea similară celei pe care o vei avea atunci când te vei bucura efectiv de acest lucru. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru constă în a-ți exprima recunoștința pentru lucrul dorit, înainte chiar de a-l primi.

Prin cultivarea unei stări de recunoștință sinceră pentru împlinirea unei dorințe înainte de obținerea propriu-zisă a realizării respective, tu îți formezi automat o imagine mentală a dorinței îndeplinite, inclusiv a stării pe care o vei simți în momentul împlinirii ei (cea de recunoștință). În acest fel, procesul de vizualizare este complet. Dacă vei continua să susții această imagine și trăirea asociată cu ea, dorința îți va fi îndeplinită în mod magic, intr-o manieră adeseori neașteptată. Nu trebuie să te gândești cum ți se va îndeplini dorința, ci trebuie să te focalizezi pe ce îți dorești.

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc, mulțumesc, mulțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Creează o listă cu zece dorințe principale. Scrie de trei ori mulțumesc înaintea fiecăreia, ca și cum acestea ți-ar fi fost deja îndeplinite. Spre exemplu: Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru obținerea bursei.

3. Răspunde mental la următoarele întrebări, folosindu-ți imaginația, ca și cum dorința ți-ar fi fost deja îndeplinită:
• Ce emoții ai simțit atunci când dorința ți-a fost îndeplinită?
• Care a fost prima persoană căreia i-ai spus că dorința ți-a fost îndeplinită și cum te-ai exprimat?
• Care este primul lucru pe care l-ai făcut, când ai aflat că dorința ți-a fost îndeplinită? Detaliază-ți cât mai mult reacția.

4. În final, recitește lista dorințelor și apasă mai mult pe cuvântul mulțumesc, astfel încât să simți mai intens ca oricând starea de recunoștință.

5. Dacă dorești, îți poți crea un Panou al Dorințelor, lipind pe el imagini asociate cu dorințele tale.

6. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *