Rezultate Fabuloase (ziua 21)

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc, mulțumesc, mulțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. La începutul zilei, alege trei situații diferite care sunt importante pentru tine și în care îți dorești să obții Rezultate Fabuloase.

3. Notează cele trei situații ca și cum ai scrie după ce acestea s-au întâmplat: Mulțumesc pentru rezultatul fabulos al…!

4. În plus, alege de-a lungul zilei trei situații neașteptate și aplică puterea magică a recunoștinței în cazul lor, pentru a te bucura de Rezultate finale Fabuloase. Închide ochii de fiecare dată pentru o clipă, spune-ți în sinea ta și simte cuvintele magice: Mulțumesc pentru rezultatul fabulos al…!

5. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *