Banii Magici (ziua 5)

1. Repetă primii trei pași ai tehnicii numărul 1 –Enumerarea binecuvântărilor din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune muțumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Așează-te într-o poziție confortabilă și amintește-ți de zilele copilăriei și de toate ocaziile în care altcineva a plătit pentru tine.

3. Ori de câte ori îți amintești de o astfel de ocazie, spune din toată inima mulțumesc.

4. Ia o bancnotă și lipește pe ea o foiță de hârtie pe care scrie: mulțumesc pentru toți banii pe care i-am primit de-a lungul vieții mele.

5. Poartă la tine de-a lungul întregii zile de azi bancnota și ori de câte ori dorești citește cuvintele pe care le-ai scris pe foița de hârtie și simte-te sincer recunoscător pentru banii pe care i-ai primit de-a lungul vieții tale.

6. În zilele următoare, așează bancnota într-un loc în care să o poți vedea cât mai frecvent, pentru a-ți reaminti să fii recunoscător pentru banii de care te-ai bucurat de-a lungul vremii.

7. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul mulțumesc, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *