Relațiile magice (ziua 3)

1. Repetă primii trei pași ai tehnicii numărul 1 –Enumerarea binecuvântărilor din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune muțumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Alege trei din cele mai strânse relații ale tale și fă rost de fotografiile celor trei persoane.

3. Așează fotografia unei persoane în fața ta și notează în scris cinci motive pentru care te simți cel mai recunoscător pentru existența ei în viața ta. Repetă procedura și pentru celelalte două persoane.

4. Începe fiecare frază spunând mulțumesc. Adresează-te persoanei pe numele ei, iar apoi notează motivul pentru care te simți recunoscător.

5. Ia fotografiile persoanelor și du-le cu tine oriunde ai merge astăzi. Așează-le de fiecare dată în fața ta și uită-te cât mai des la ele. Fă acest luccru de cel puțin trei ori de-a lungul zilei și mulțumește-le celor trei persoane rostind cuvântul magic mulțumesc și numele lor.

6. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul mulțumesc, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *