Magia Inimii (ziua 20)

Cred că ți-ai dat seama până acum că indiferent de tehnica magică practicată, scopul este să simți cât mai intens starea de recunoștință. Datorită legii atracției, atunci când îți amplifici starea lăuntrică de recunoștință, motivele de recunoștință din lumea exterioară se amplifică la rândul lor.

Tehnica de astăzi își propune să amplifice intensitatea sentimentului de recunoștință prin focalizarea minții asupra inimii atunci când rostești cuvântul mulțumesc. Cercetările științifice au arătat că atunci când mintea se concentrează asupra inimii pentru a simți sentimentul de recunoștință, pulsul acesteia devine mult mai armonios, ceea ce contribuie la îmbunătățirea sistemului imunitar și a stării de sănătate.

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc, mulțumesc, mulțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Focalizează-ți atenția și mintea asupra zonei inimii.

3. Închide ochii și începe să repeți cuvântul mulțumesc, continuând să îți păstrezi focalizarea.

4. Recitește Lista celor Zece Dorințe Principale și practică Magia Inimii pentru fiecare din acestea. În acest scop, citește în sinea ta sau cu voce tare fiecare dorință de pe listă, iar la sfârșit închide ochii, focalizează-ți mintea asupra zonei inimii și repetă cuvântul magic mulțumesc de mai multe ori, fără să te grăbești.

5. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *