Cecul magic (ziua 17)

the-magic-check-ro

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc, mulțumesc, mulțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Completează Cecul Magic cu suma de bani pe care dorești să o primești, împreună cu numele tău și data zilei de azi.

3. Ține Cecul Magic în mână și gândește-te la lucrul pe care dorești să îl cumperi sau să îl faci cu acești bani atunci când îi vei primi. Simte cât de multă fericire și recunoștință poți pentru că ai primit acești bani.

4. Ia Cecul Magic cu tine oriunde mergi astăzi sau pune-l într-un loc în care îl poți vedea cât mai frecvent. Ia-l din nou în mână de cel puțin două ori și imaginează-ți din nou că folosești banii pentru scopul dorit, umplându-te de entuziasm și de recunoștință, ca și cum situația ar fi reală.

5. La sfârșitul zilei plasează Cecul Magic într-un loc în care îl poți vedea în fiecare zi. Când primești efectiv banii sau lucrul pe care îți doreai să îl achiziționezi cu ajutorul lor, completează un nou cec cu o altă sumă de bani și repetă pașii 2-4.

6. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *