Caută Indiciile Magice (ziua 25)

Imaginează-ți că Universul este viu și prietenos, dorindu-și ca tu să te bucuri de tot ce poate fi mai bun în viață. Pentru că nu-ți poate bate el însuși la ușă pentru a-ți înmâna ceea ce îți dorești, Universul se folosește de legea atracției pentru a-ți oferi semne și indicii ce te ghidează către îndeplinirea viselor tale. El știe foarte bine că sarcina ta constă în a-ți cultiva starea de recunoștință pentru împlinirea viselor tale, așa că își joacă rolul oferindu-ți indicii care să îți aducă aminte de faptul că trebuie să fii recunoscător. În acest scop, el se folosește de persoanele, circumstanțele și evenimentele din jurul tău, aranjându-le astfel încât să îți ofere indiciile necesare, dacă ești atent. Dacă auzi sirena unei ambulanțe, poți considera acest lucru un indiciu magic primit din partea Universului că trebuie să fii recunoscător pentru sănătatea ta.

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc, mulțumesc, mulțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Propune-ți ca astăzi să fii mai conștient ca de obicei și încearcă să sesizezi cel puțin șapte indicii magice pe care ți le transmite Universul, care îți reamintește pe această cale să fii recunoscător. Spre exemplu, dacă îți iese în cale un obiect care se află pe lista dorințelor tale, cum ar fi mașina la care visezi, fii recunoscător pentru împlinirea dorinței tale în momentul de față! Ori dacă vezi pe cineva care are o greutate perfectă, spune: Mulțumesc pentru greutatea mea perfectă.

3. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *