Amintește-ți de magie (ziua 28)

1. Enumeră binecuvântările din viața ta: fă o listă cu zece binecuvântări. Notează alături de ele și motivele pentru care te simți recunoscător. Recitește apoi lista, iar după fiecare binecuvântare spune “muțumesc, mulțumesc, mulțumesc” cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Amintește-ți de Magie evocând binecuvântările zilei de ieri și notându-le în scris. Pune-ți întrebarea: Ce lucruri bune mi s-au întâmplat ieri? Lasă-te apoi în voia amintirilor până când consideri că nu ai uitat nicio binecuvântare importantă.

3. Pe măsură ce îți amintești o nouă binecuvântare, pur și simplu spune în gând cuvântul magic mulțumesc.

4. După ziua de astăzi este suficient să practici această tehnică cu voce tare, scriind o listă sau în gând. Poți face o listă rapidă a lucrurilor pentru care te simți recunoscător referitor la ziua de ieri sau poți face o listă mai scurtă și foarte detaliată, descriind de ce te simți recunoscător pentru fiecare lucru în parte.

5. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică și rostește cuvântul „mulțumesc”, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *